..

'

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ALLSVENSKAN Ταμειο με την προταση

djur Djurgården-Halmstadhbk

Συνάντηση δυο αήττητων ομάδων, μόνο που η μια έχει δείξει πολύ περισσότερα πράγματα έχοντας 2 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η χαλμσταντ έχει 2 ισοπαλίες μια νίκη από καθαρή τύχη είναι αήττητη, σήμερα νομίζω πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια djur που για να κερδίσεις στο stadio   πρέπει να είσαι 2 κλάσεις ανώτερη σαν ομάδα, Απουσίες Djur PaDembo Touray και Daniel Sjölund. Επιστρεφη ο Martin Andersson. Απο την HBK θα απουσιάσουν Per ''Texas'' Johansson τραυματίας Anel Raskaj είναι κοκινισμένος.

RESULT:2-1

1-0 Sebastian Rajalakso (7), 2-0 Sölvi Ottesen (72), 2-1 Anselmo (77).

TIP: under 2,50 & 1

 hifHelsingborg-Gefle gif
Henrik Larsson 1 γκολ εναντιον -Johan Oremo 3 γκολ έχει ηττηθεί σε όλες τις επισκέψεις στο Ολύμπια στάδιο της xelsingborg (o τελευταίος σταθμός της Σουηδίας πριν βρεθείς σε 10' με το φερυ απέναντι στο χελσινγερ ο παράδεισος της νυχτερινής Ζωής, τακτικός θαμώνας ο γράφων) αυτην την στιγμή νομίζω πως η xelsingborg παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Σουηδία, από την άλλη ο μοναδικός κίνδυνος ακουη στο όνομα ορεμο πολύ καλός γκολτζής .Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα σκάσει μια μπόμπα κάπου ας ελπίσουμε όχι εδώ.
RESULT:2-2
1-0 Christoffer Andersson (28), 1-1 Hans Berggren (57), 2-1 αυτογκολ (83), 2-2 Amadou Jawo (90).

TIP: over 2,50 & 1....2
tff Trelleborg-Malmömff 

Γηπεδο: Vångavallen

H TFF έχει από όλα ν ι η η MFF 3 ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1, βλέπω να γίνονται 4 αν δεν θυμηθεί η τρελεμποργκ την περσινή Νίκη (Τρελεμποργ η πόλη με την μεγαλύτερη παραγωγή πλαστικών).Βλέπω την τρελή να κάνει μνημόσυνο στην MFF  η ομάδα δεν τραβάει μια δυο θα φάει το κεφαλιδη.

RESULT:0-0

Tip:under 2,50 & 1



τφφ TFF

ελφElfsborg-Örebro or

Στις εφτά συναντήσεις πέρσι  κέρδισε η ερεμπρο δεν μπορώ να δω τίποτα εδώ άπλα δεν με εμπνέει και πολύ η ελφσμποργκ

RESULT:0-0

Tip: HT/FT X/1

ΠΡΟΤΑΣΗ:DJURGARDEN-1-XELSINGBORG-OVER 2,50-TRELEBORG UNDER -2,50-