..

'

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

DELTIO TYPOY

12 Σεπτεμβρίου 2008


Στο 260 έφτασε το Λουξεμβούργο στην Betfair στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010

Η Δανία ανταλλάχθηκε σε απόδοση 1000 πριν πάρει τη νίκη!


Τη μεγάλη έκπληξη έκανε το Λουξεμβούργο με νίκη 2-1 στον εκτός έδρας αγώνα με την Ελβετία, στα πλαίσια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, με την απόδοσή του να φτάνει το 260 στην Betfair.

Από το 1995 η ομάδα του Λουξεμβούργου είχε κερδίσει μόνο έναν αγώνα και πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ελβετία ανταλλάχθηκε στην Betfair στο 260 για €160 για να πάρει τη νίκη. Πράγματι στο 89’ ο Φονς Λεβέκ βρήκε την ευκαιρία και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο του Λουξεμβούργου διαμορφώνοντας με το γκολ του τη νίκη σε 2-1.

Παράλληλα, η Δανία ανταλλάχθηκε στο 1000 για να κερδίσει την Πορτογαλία μετά από το πέναλτι του Ντέκο που έδωσε στη γηπεδούχο ομάδα το προβάδισμα με 2-1, 4’ πριν από τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο, χάρη στους Κριστιάν Πούλσεν και Ντάνιελ Γιένσεν που σκόραραν στις καθυστερήσεις η Δανία κατάφερε να πάρει τη νίκη του αγώνα χαρίζοντας κέρδη στους παίκτες της Betfair.

Αναφορικά με τη Γερμανία, το χατ -τρικ του Μίροσλαβ Κλόζε για τον αγώνα κόντρα στη Φινλανδία βρισκόταν στο 27. Ωστόσο το τρίτο γκολ που πέτυχε στο 83’ εξασφάλισε ισοπαλία 3-3 με το ακριβές σκορ να ανταλλάχθηκε στο 190 για €80.

Ο εκπρόσωπος της Betfair Adrian Murdock δήλωσε σχετικά: «Η νίκη του Λουξεμβούργου είναι πραγματικά «συλλεκτική» για αυτό το λόγο άλλωστε πριν από την έναρξη του αγώνα είχε ανταλλαχθεί στο 260 για να κερδίσει την Ελβετία στον εκτός έδρας αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολύ σπάνια βλέπουμε τέτοιες τιμές πριν από την έναρξη κάποιου αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη της Δανίας αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες στιγμές του στοιχήματος που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια».

TELOS