..

'

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

betfair

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Betfair.com: Σαββατοκύριακο με απρόβλεπτες ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις

Μεγάλες εκπλήξεις επεφύλαξαν οι αγώνες της Κυριακής για τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου προσφέροντας ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι συγκλονιστικές ανατροπές σε αποτελέσματα και τα πολλά γκολ έδωσαν και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες για τους παίκτες του ανταλλακτηρίου.

Αναλυτικότερα, ξεκινώντας από την αρχή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποσπασθεί στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη. Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ βρισκόταν στο 4.50 την στιγμή που ο Χαβίτο στο 18ο λεπτό έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Μεγάλη έκπληξη έγινε με τον Θρασύβουλο ο οποίος κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από 0-3 και να κλέψει την ισοπαλία. Εκείνη τη στιγμή η ΑΕΚ είχε φτάσει να ανταλλάσσεται στο 1.01 με μεγάλους χαμένους να είναι όσοι έπαιξαν υπέρ αυτής της τιμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελικό σκορ 3-3 έφτασε στο 230.0. Στο ΟΑΚΑ, που φιλοξένησε τον αγώνα Παναθηναϊκός- Ηρακλής, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει την τελευταία στιγμή με τον Ηρακλή να έχει φτάσει στο 1.15 και την ισοπαλία στο 15.5.

Αντίστοιχες ανατροπές και εκπλήξεις υπήρξαν και σε ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Λίβερπουλ που κατάφερε να σπάσει την αήττητη έδρα της Τσέλσι μετά από 86 παιχνίδια και να πάρει τη μεγάλη νίκη στην έδρα της αντιπάλου της. Ο Τσάμπι Αλόνσο ταιριάστηκε στο 60.0 για να είναι ο πρώτος σκόρερ ενώ η νίκη των «ρεντς» έφτασε στο 5.90. Παρόλα αυτά η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι είναι στο 2.38 για να κερδίσει το πρωτάθλημα και παραμένει το πρώτο φαβορί.

Στην πρώτη του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της Τόττεναμ , η ομάδα κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα με γκολ των Ρομάν Παβλιουτσένκο και Ντάρεν Μπεντ απέναντι στην Μπόλτον. Στην αναμέτρηση με την Μπόλτον οι «πετεινοί» δεν ξεπέρασαν το 2.20.

Το Σάββατο, η Χαλ συνέχισε το καταπληκτικό της σερί μέχρι τώρα καθώς νίκησε με 0-3 εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ ενώ το ακριβές σκορ ταιριάστηκε στο 130.0. Τέλος, στο ντέρμπι του «Τάινγουιρ» η Σάντερλαντ νίκησε για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια την Νιούκαστλ και η νίκη της έφτασε στο 3.95.

-ΤΕΛΟΣ-